Fars dag kort

De mest populære fars dags gaver hos Forkael.dk

Der sker mange ting d. 5. juni; det er Grundlovsdag, men også fars dag. Til fars dag vil man jo gerne forkæle manden i sit liv og faderen til sine børn og selvfølgelig sin egen far, men det er bare ikke altid, at den gode gaveidé kommer helt af sig selv.

Hvad gør man så, når man gerne vil give en gave til fars dag, som skal være speciel og mindeværdig? Det er her, hvor Forkael.dk viser sig fra sin bedste side. Forkael.dk er et forkælelsesunivers, hvor du kan finde en personlig fars dags gave til ham, du elsker.

Personlig gave til far

Det er altid far, man ringer til, når man skal have sat en lampe op, skiftet olie på bilen eller hente en trailer hos IKEA. Så hvad giver man ham, der altid er klar til at hjælpe, når du har brug for noget?

Du har måske allerede givet din far en sweater, slips og sutsko, for de er praktiske og dem blev han jo glad for. Men i år er der kommet andre boller på suppen, så grib muligheden og overrask ham med noget anderledes, som han stensikkert bliver glad for.

Vores fædre fortjener uden tvivl gode fars dags gaver. Tricket her er at give ham noget, han muligvis ikke har brug for, men helt sikkert har lyst til.

Ideer til fars dags gave

Forkael.dk er det perfekte sted til dig, som leder efter den perfekte gave til ham, der ikke ønsker sig noget. Her kan du finde betydningsfulde gaver til ham, der er vild med eksklusive gins, aromatiske smagsoplevelser eller produkter, der gør huden blød og skinnende. 

Hvad de sammensatte gaver har tilfælles er, at produkterne er blevet nøje udvalgt med velvære og forkælelse som første prioritet. Produkterne forkæler modtagerens sanser og giver en velfortjent pause i hverdagen.

Gave til en nybagt far

Der følger berigende oplevelser med sig, når man bliver far for første, anden eller tredje gang. Kender du en nybagt eller kommende far, så tag endelig hul på eventyret med gode gaver til far – så går der ikke kun sut og bleskift i den.

De skønne udvalg fra Forkael.dk fungerer også udmærket som den bedste gave til ham, der har et speciel plads i dit hjerte om det så er fars dag eller ej. Der er altid tid og plads til at tilføje lidt ekstra forkælelse i livet, og det hjælper Forkael.dk dig godt i gang med.

Send gaver på fars dag

Er du flyttet til en anden by i forbindelse med studie, job eller noget tredje, men du vil stadig gerne sende din far en sød tanke eller en kæreste gave til ham den søde? 

Forkael.dk sørger for at få sendt den afsted til modtagerens adresse og til at sætte prikken over i’et, så medfølger der et personligt håndskrevet kort. Så føles det næsten som om, at du selv var fysisk til stede, da gaven blev givet.