Forældre med gave

Hvad skal jeg give mine forældre i gave?

Dine forældre holder fødselsdag sammen, de har en form for bryllupsdag, de skal forkæles eller noget fjerde. Uanset kan det være at du gerne vil give dem en gave, som de begge to får glæde af.

Hvad kan man give dem? Ens forældre er typisk forskellige mennesker, der ønsker sig forskellige ting. Hvis du er heldig, har de en fælles interesse eller ting de laver sammen.

Det kan være at de for eksempel godt kan lide at nyde en drink på terrassen sammen en lun sommeraften. Måske kan de lide at vandreture sammen.

Er der en chance for at de vil på ferie sammen sydpå? Det handler bare om at finde noget som de begge kan og vil få glæde af.

Påbegynd søgning – brainstorm

For at komme i gang med at finde en fælles gave til dine forældre, men du er lidt blank, så vil en brainstorm hjælpe. Altså; skriv absolut alting ned de laver sammen. Stort som småt. Via denne metode kan du måske finde en fællesnævner og købe udstyr til den fællesnævner, som de så kan få glæde af begge to.

Hvilken årstid det er, spiller også en rolle. Hvis det er sommer, kan ski være en mulighed, men det er ikke så aktuelt. Det er ikke noget de kan få glæde af og tage i brug med det samme. Dog kan du hvis det er sommer overveje om en hængeparasol kunne være noget for dem.

Andre gode gaver til forældre kan f.eks. være:

  • Oplevelser
  • Gadgets
  • Ting til hjemmet eller haven
  • Er dine forældre oppe i årene, så kan en god gave måske også være hjælpemidler der gør det nemmere for dem at klare dagligdagens udfordringer

At købe gaven

Når du er kommet frem til hvilken gave du vil købe til dine forældre, skal du ALTID huske kvittering med, hvis nu der sker noget med produktet eller hvis de gerne vil bytte gaven til en anden farve eller hvad end der kan være galt. Derudover skal du overveje om du vil have et kort med til gaven eller om gaven kommer for sig selv.

Hvis du beslutter dig for at dine forældre skal have et kort med til gaven, skal du tilpasse kortet til begivenheden. Det vil sige at kortet gerne skal passe til begivenheden både udenpå og i teksten der står i.

Hvis du vil gøre det til et dejligt personligt kort, kan du eventuelt selv skrive i hånden i kortet. Dette vil dine forældre helt sikkert sætte pris på netop fordi det er så personligt og fremover vil minde dem om den dag de fejrede det og mindes det.