Babysitter og pige

Giv dine forældre en babysitter i gave

Om end det er til fødselsdag, til jul eller om det mors/fars dag, så fortjener dine forældre en gave. Måske du kender andres forældre som også kunne nyde godt af denne gave, så fortæl dem endelig om den.

For ja, hvad er egentlig en god gave at give til forældre? De bliver altid glade for hjemmelavede tegninger, og en fornuftig striktrøje eller en god bog, men en af de bedste gaver du kan give forældre, er tid.

Mange forældre med småbørn arbejder hårdt for at strukturere en hverdag, hvor alles liv skal harmonere og med børn i hjemmet konstant, kan det være svært at finde tid til afslapning og romantik.

Derfor er tid en utrolig værdifuld gave til forældre, og de fleste forældre vil helt sikkert være enige. Men hvordan giver man dem tid? Med småbørn i hjemmet, kan forældre ikke bare tage på romantisk restaurant eller i wellness, i hvert fald ikke uden at have opsyn på børnene.

Men hvis ingen bedste forældre eller gode venner kan passe børnene, kan det være en helt uoverskuelig opgave at skulle finde en babysitter.

Ikke mere. Babysits har gjort det nemt, sikkert og overskueligt at finde en babysitter. Med over 2000 aktive babysittere spredt ud i hele Danmark, kan du se hvilke muligheder du har i dit område.

Babysits fungere som en online platform, du kan benytte gennem deres hjemmeside eller app, der forbinder forældre med babysittere. Hvordan forældrene og babysitter har lyst til at aftale løn, vilkår og lignende er helt op til dem.

Det er derfor også muligt at bygge et godt forhold op til en enkelt babysitter, igennem platformen, som kan være familiens babysitter i længere tid.

Med et premium abonnent kan du som forældre kontakte alle de babysittere du har lyst, og Babysits platform gør det nemt at få et overblik over deres referencer, kvalifikationer, og meget mere.

Et premium abonnement koster 99,00 kr. pr. måned og kan annulleres når som helst. Inden du opgraderer til premium for at kontakte den ønskede babysitter, kan Babysits bruges gratis af forældre til at tjekke deres muligheder, så de betaler først når de har fundet den rette og ønsker at kontakte personen.

For 99,00 kr. pr. måned kan du give forældre en gave de helt sikkert vil værdsætte. Selvfølgelig er forældres yndlingsbeskæftigelse at bruge tid med deres børn, men en enkelt aften i ny og næ hvor fokus er på romatik, afslapning og hinanden er fantastisk.

Prøv Babysits allerede i dag. I kan sidde sammen som familie i sofaen og kigge på babysittere og hygge jer med at vælge den helt rette.

Et Babysits abonnement er måske ikke et af ønskerne øverst på ønskesedlen, men det kommer ikke til at skuffe. Glæd dine eller andre forældre med lidt fritid og alene tid, mens børnepasningen er sikret.